Paas bridgetoernooi in Sociëteit De Harmonie

GRONINGEN - De speciale Paas Bridgedrive in Sociëteit De Harmonie start 31 maart om 13.30 uur. Dit Paastoernooi is ook voor gasten toegankelijk en biedt zo de kans om eens te komen kennismaken met de bridgeclub in De Harmonie.

Iedere bridger speelt zijn eigen systeem en de deelname bedraagt euro 5 per paar. Wie dat wil kan om 12.00 uur al aanschuiven bij de Paaslunch. De lunch kost euro 7,50 p.p. Er kunnen 60 mensen meedoen met de bridgedrive en vol is vol. Reserveer je plek voor bridge en desgewenst de paaslunch met een mail naar Harry Schuur: bridge@societeitdeharmonie.nl.

Sociëteit de Harmonie is een vereniging, opgericht in 1840, waar mensen van diverse pluimage en alle leeftijden elkaar ontmoeten om hun sociale contacten uit te breiden, te biljarten, te bridgen, mahjong te spelen. Ook ontmoeten zij elkaar bij exposities en concerten, lezingen en andere culturele evenementen die zij zelf organiseren. Sociëteit de Harmonie is gevestigd aan de Kreupelstraat. Wie daar eens wil kijken is welkom tijdens concerten en lezingen, of andere openbare evenementen die op de website staan: www.societeitdeharmonie.nl. Hier staat ook informatie over de diverse activiteitenclubs die actief zijn binnen de Harmonie.