Derde Rockabilly festival ‘Cats like to rumble’

GRONINGEN - 2 gaat 24 maart terug naar de roerige jaren ’50 en ’60 met het Rockabilly festival: Cats like to rumble.

De eerdere edities van dit fantastisch rock ’n roll feest waren een groot succes en ook voor deze editie is er een top programmering. Zo zullen ondermeer The Blacktop Rockets (USA) spelen. Deze band komt speciaal overgevlogen uit Amerika en weet al twee decennia klassieke rockabilly en Amerikaanse rock ‘n roll met veel stijl en charisma te brengen. Ze belichamen het vuur van de originele rootsmuziek en zodra ze op het podium staan zullen de heupen schudden en de voeten stampen.

Ook The Greendogs zijn van de partij en zullen met hun swingnummers het publiek in vuur en vlam weten te zetten. Daarnaast zijn er nog The Escalates. Dit rockin’ trio zal er persoonlijk zorg voor dragen dat de dansvonken in het rond zullen springen tijdens deze editie van Cats like to Rumble. Verder zullen DJ Boppin Cooter Brown, Kapper Bauke, King Vintage en andere standhouders act de préséance geven tijdens deze feestelijke klassieker.

Deur is open vanaf 16.00 uur, 20.00 uur Greendogs, 22.00 uur The Blacktop Rockets, 00.00 uur The Escalates. Entree euro 10, aan de deur euro 15.Foto EM2