Pokeren met Pokeren.nl

GRONINGEN - Spelers uit het Noorden kunnen 24 maart aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen in Groningen. Het gaat om één van de voorrondes van seizoen 4.

Het toernooi begint om 16.00 uur in het Van der Valk Hotel Groningen Hoogkerk. Er wordt niet om geld gespeeld. Het toernooi is bedoel voor recreatieve pokerspelers die gek zijn van het spelletje.

De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is. Aan de eerste drie seizoenen van de Poker Series deden in totaal zo’n 12.000 spelers mee.

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl aan de slag. Julian Hazelhof uit Groningen won in zijn eerste twee maanden voor het team al €20.000 en Eric Sinke, die seizoen 3 op zijn naam schreef, won bij zijn debuut in januari ruim €15.000 tijdens de Utrecht Poker Series van Holland Casino. Hun pokeravontuur begon voor €12,95 tijdens de Poker Series van Pokeren.nl.

Bij het toernooi in Groningen zal ook de grote winnaar van het tweede seizoen aanwezig zijn. Julian Hazelhof woont in Oude Pekela en hij speelt sindsdien voor het pokerteam van Pokeren.nl.