Wonen&Co de beurs groeit naar woonfestival

GRONINGEN - Dertien een ongeluksgetal? Welnee! Het team achter Wonen&Co de beurs grijpt de dertiende editie aan om groter uit te pakken dan ooit. Wonen&Co de beurs 2018 is er één met bijzondere thema’s, gekke snacks en de nieuwste woontrends.

Het evenement draait om inspireren, verrassen en beleven. Van 15 tot en met 18 maart wacht Wonen&Co de beurs ruim 45.000 liefhebbers. Met 250 exposanten is het evenement tot de laatste meter uitverkocht.

Een locatie, vier dagen, vijf hallen, elf pleinen en 250 specialisten. Het zijn de ingrediënten van Wonen&Co de beurs 2018 in een notendop. De beursvloer belooft een mix van vertrouwde succesnummers, de laatste woontrends en gloednieuwe thema’s. Speciaal is het Grand Theatre met vier verschillende stijlstudio’s, verpakt als voorstellingen. Het theater staat zij aan zij met de Straat der Favorieten, één van de nieuwe items van Wonen&Co de beurs 2018. Webshops tonen hier in een intieme stores hun woonfavorieten. Nog zo’n nieuw item dit jaar is Trailer Park, waarin Wonen&Co zich van een compleet andere kant laat zien. Trailer Park is het toneel van stoere containers gevuld met vintage vondsten, financieel advies, motoren en zelfs een barbier. Deze mannenkapper ‘stuurt’ bezoekers geknipt en geschoren de beurs over.

Naast de reguliere kaarten á €12,00 per stuk komt Wonen&Co met twee bijzondere kortingsacties: Donderdag Koopavond en Vrijdag Vriendinnendag. Beide kaarten worden per 2 stuks voor €17,50 verkocht. Ontdek op Wonenencodebeurs.nl de voorwaarden. De kaarten zijn alleen online te verkrijgen.

Donderdag 15 + vrijdag 16 maart: 13.00 tot 22.00 uur. Zaterdag 17 + zondag 18 maart: 10.00 tot 18.00 uur. Locatie MartiniPlaza, Groningen. Kassaprijs euro 12,00 p.p. (tot 12 jaar gratis). Zie www.wonenencodebeurs.nl.