Platform Religie en Levensbeschouwing met ‘Ontluiken, in hartje Groningen'

GRONINGEN - Rond de wisseling van de seizoenen organiseert het Platform Religie en Levensbeschouwing een activiteit. Nu, aan het begin van de lente is dat "Ontluiken, in hartje Groningen".

De stilte van de winter die overgaat in de beweging en de klanken van de lente. De natuur ontwaakt en ook in onszelf gebeurt dat. We nodigen iedereen uit die overgang te komen ervaren in een ritueel. Twee spiralen die damen één centrum hebben symboliseren die twee bewegingen. We laten dat wat ons niet meer dient achter en verwelkomen het nieuwe, lichte. We gaan deze weg meditatief onder professionel begeleiding. Na afloop is er verstillende musiek en mogelijkheid tot napraten met koffie of thee.

Op zondag 11 maart 15.00 tot 17.00. Loge van de Vrijmetselaars, hoek Turfsingel/WA Scholtenstraat.Vrije toegang, aanmelding niet nodig

In het Platform Religie en Levensbeschouwing werken Bahá'i, Boeddhisten, Christenen, Hindoes, Humanisten, Joden, Moslims, School voor Praktische Filosofie, Universele Soefi's en Vrijmetselaars samen om elkaar te leren kennen en vooroordelen en angst tussen mensen weg te nemen.