Zelf meubels maken bij Hornbach Groningen

GRONINGEN - Zelf meubels maken. Dat doe je in een handomdraai na het bijwonen van de projectshow ‘Meubels Maken’ bij Hornbach Groningen.

Tijdens deze interactieve en gratis sessie leer je in een uur hoe je zo’n klus aanpakt. De bouwmarkt organiseert deze workshop elk weekend in maart. Iedere vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur.

Salontafel en opbergkist

“De focus van deze projectshow ligt op het maken van kleinmeubelen”, vertelt vestigingsmanager Folko Koolhof. “Deelnemers kunnen kiezen of zij een industriële salontafel of een steigerhouten opbergkist maken. Uiteraard onder begeleiding en met tips van onze experts. Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen.”

Eigen smaak

De specialisten van de bouwmarkt, gelegen aan de Groningerweg 45/2, laten niet alleen zien welke stappen er gezet moeten worden om een meubelstuk te maken. Ze vertellen ook alles over de materialen die nodig zijn voor de realisatie: van het juiste gereedschap tot hout en verf. “Want de finishing touch is minstens zo belangrijk als de basis. Deze projectshow is de ideale gelegenheid voor iedereen die zijn woning graag helemaal naar eigen smaak wil inrichten”, aldus Folko Koolhof. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hornbach.nl/projectshow.