Sociaal Ondernemerschap voor ZZP-ers in de Tuinwijk

GRONINGEN - Stichting Luisterwijk en het Buurtcentrum TuinPad organiseren een ZZP-avond voor alle ZZP-ers uit de Tuinwijk.

Het thema van de avond is Sociaal Ondernemerschap. Voor dit thema is gekozen omdat Buro Bries op 24 januari een onderzoek heeft gepubliceerd over Sociaal Ondernemerschap waaraan Jan Willem Wennekes heeft meegeholpen die zelf in de Tuinwijk woont. In het onderzoek is onder andere naar voren gekomen dat er in het noorden nog ruimte voor groei is als het gaat om sociale ondernemingen. Freerk Jan Bruins die werkzaam is bij Buro Bries zal komen spreken over het onderwerp. Daarbij zal extra aandacht worden besteed aan de manier hoe ZZP-ers Sociaal Ondernemerschap zelf kunnen gaan toepassen in hun ondernemingen.

Ondanks dat de Tuinwijk met vijftienhonderd inwoners geen grote wijk is, telt de wijk toch een kleine honderdvijftig ZZP-ers. Het is dus tijd om de ZZP-ers met elkaar te verbinden op een manier die niet alleen in hun voordeel uitpakt maar wat mogelijk bij zal dragen aan de gehele Tuinwijk. De avond wordt afgesloten met een borrel waar mogelijkheid geboden wordt om te netwerken of om ervaringen uit te delen.

Op vrijdag 9 maart, TuinPad, Bessemoerstraat 4. Programma 19.45 uur tot 21.00 uur.