Auth&Tiek met informatiebijeenkomst over ‘Kermis’

GRONINGEN - Beeldend theatergroep Auth&Tiek houdt een tweede informatiebijeenkomst op zondagmiddag 4 maart over meespelen met de theaterproductie .

Een ruim aantal mensen hebben zich inmiddels aangemeld om mee te doen aan de theaterproductie ‘Kermis’. Nog niet alle rollen hebben een speler en daarom wordt nog steeds gezocht naar acteurs, muzikanten en andere vrijwilligers. De voorstelling is zodanig opgezet, dat veel repeteren niet nodig is. Enthousiasme is belangrijker.

De voorstelling ‘Kermis’ is een fantasierijke sfeervolle theatervoorstelling geïnspireerd op een kermis uit vroegere tijden met allerlei bijzondere attracties. In april vorig jaar speelde de voorstelling met groot succes rondom de herenboerderij Eissingeheem op het Groninger platteland. Dit jaar strijkt de ‘Kermis’ neer in de stad Groningen op het terrein van Paradigm bij de oude Suikerunie. De voorstellingen zijn op vrijdag- en zaterdagavond, 13 en 14 april. De organisatie is in handen van de beeldend theatergroep Auth&Tiek o.l.v regisseur Ingrid Koetzier.

Deze tweede informatiebijeenkomst is op zondagmiddag 4 maart, op het terrein van Paradigm, van 13.00 tot 14.00 uur. Opgave via de mail nfo@theaterauthentiek.nu. Meer informatie over beeldend theatergroep Auth&Tiek op www.theaterauthentiek.nu.