Tweede editie Jimmy’s LAN-Party

GRONINGEN - Jimmy’s Gamenight heeft op 3 maart samen met met DIG050 en WIJ Rivierenbuurt de tweede Jimmy’s LAN-Party in MFC De Stroming.

Deze LAN-Party is een gratis evenement voor jongeren van alle leeftijden. Tijdens de LAN zijn er verschillende games te spelen in diverse competities. De vorige Jimmy’s LAN-Party werd bezocht door meer dan 80 mensen.

Het evenement zal om 12.00 uur beginnen en duurt tot 00.00 uur. Pc’s en consoles zijn op het evenement aanwezig. Tegen een kleine vergoeding is het ook mogelijk om eten en drinken te kopen in De Stroming, wie wil kan zich aanmelden voor de gezamenlijke avondmaaltijd.

De spellen waarvoor in ieder geval een toernooi zal worden gehost zijn ‘Trackmania Nations Forever’, ‘Unreal Tournament 2004’ en ‘Keep Talking and Nobody Explodes’. Er wordt vooral nadruk gelegd op spellen die gratis verkrijgbaar of al wat ouder zijn zodat het voor iedereen toegankelijk blijft.

Jimmy’s Gamenight is een initiatief vanuit Jimmy’s Groningen. DIG050 is ooit begonnen als computerproject maar inmiddels al uitgegroeid tot een dagbesteding met drie locaties in Groningen en Hoogezand. WIJ Rivierenbuurt is één van de verschillende WIJ-teams in Groningen en is er ook voor alle bewoners rondom de Rivierenbuurt.