Familievoorstelling Menero komt naar Groningen

GRONINGEN - Na de succesvolle première op 15 oktober 2017 in het Barontheater in Opende (Provincie Groningen), is Menero van Hinke Hoeksma Producties dit jaar te zien in het theater van VRIJDAG (voorheen Prinsentheater) in Groningen.

Menero is een voorstelling geschreven voor kinderen en geschikt voor het hele gezin. De voorstelling vertelt het verhaal van Nero. Hij ligt in het ziekenhuis en vindt dat best wel een beetje spannend. Hij zou graag moedig willen zijn, zodat hij niet meer bang is voor de mannen in de witte jassen. Net zo moedig als de superhelden uit zijn favoriete stripboeken. Maar hoe word je een superheld als je een held op sokken bent?

Als Nero op een dag een advertentie tegenkomt die hem aanspoort om een superheld te worden, dan grijpt hij zijn kans. Lukt het Nero om in de voetsporen te treden van zijn favoriete superhelden?

De voorstelling wordt gespeeld op 4 maart, om 14.00 uur in de Grote Zaal van het theater aan de Noorderbuitensingel 11, Groningen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bijvrijdag.nl/menero. Meer informatie: www.hinkehoeksma.nl.