SVDMCOACH zet een gezonde leefstijl in als medicijn

GRONINGEN - Het is alweer vijf jaar geleden dat Sybren van der Meer begon met SVDMCOACH. SVDMCOACH wil met zijn focus op leefstijl breed inzetten binnen de samenleving. Een gezonde leefstijl dient meer aandacht te krijgen.

Sybren van der Meer is als diëtist en personal trainer werkzaam en begeleidt mensen onder andere met afvallen, spieropbouw en sport-specifieke begeleiding. Daarnaast heeft hij twee jaar terug een leefstijlprogramma ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2. Met het programma worden zeer positieve resultaten geboekt. Deelnemers kunnen hun medicatiegebruik minderen of zelfs laten staan. Daarbij worden de deelnemers ook veel fitter en energieker. Nu twee jaar later draait het programma al op vijf locaties binnen de provincie Groningen.

Met de juiste begeleiding en een op maat gemaakt voedings- en trainingsplan krijgen de deelnemers de juiste handvatten aangereikt om vooruitgang te boeken. De mogelijkheid om gedragsverandering te realiseren en meer kennis op te doen over voeding en beweging. Daarnaast ziet SVDMCOACH de groei naar personal training ook stijgen. Mensen willen graag persoonlijke begeleiding en hebben ook de stok achter de deur nodig. SVDMCOACH is die stok. Door te investeren in je gezondheid kan je lichaam ook meer aan in het dagelijks leven.

SVDMCOACH

Niettemin doet SVDMCOACH nog meer, want ook in het bedrijfsleven is Van der Meer zeer actief. SVDMCOACH zet zich namens werkgevers in om werknemers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. ,,Binnen onze vitaliteitsprogramma’s richten wij ons op voeding, beweging en ontspanning. Met onze aanpak dragen wij bij aan een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit meer vitale werknemers en een verbetering van het teamproces. Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers dient binnen elke organisatie hoog in het vaandel te staan. Investeer in je medewerker en krijg het vervolgens weer terug.’’ Neem voor meer informatie een kijkje op www.svdmcoach.nl. Eigen foto.