Club Bavarois in Grand Theatre

GRONINGEN - Club Bavarois is een live radioshow voor mensen die graag naar de radio kijken. De show is een luchtige mix van lokale cultuur en innovatieve ideeën die wellicht de wereld gaan verbeteren, te beginnen met Groningen.

Live-uitzending bijwonen? Kom naar de studio in de foyer van het Grand Theatre op zaterdag 10 februari, er is deze uitzending vooral aandacht aan lokaal eten en produceren van voedsel. Van 21.30 uur tot 23.00 uur. Entree euro 3.

De hoofdgast van deze avond is Jos Mijers, initiator en roerganger van Toentje. Toentje is een vorm van stadslandbouw waarbij verse groenten, fruit en kruiden wordtgeproduceerd voor de Stadse Voedselbank. Verder De Boekenrubriek met Barbara Stok, de column van Jaap-Henk Hoepman over de relatie tussen mens en techniek. Een vooruitblik op de culturele agenda van Groningen door Peter van der Heide, een radiocartoon door Fearless Cartooneer Ricky van Duuren. Plato-plaat of Elpee-elpee met medewerking van de platenzaken Plato en Elpee. Check voor de laatste nieuwtjes https://www.facebook.com/clubbavarois. Eigen foto.