Donar en SKSG verlengen samenwerking

GRONINGEN - Basketbalclub Donar uit Groningen heeft zondag de samenwerking met Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) verlengd.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Aris Leeuwarden zetten Donar-bestuurslid Marion Arends en directeur/ bestuurder Enno van der Werff van SKSG hun krabbel onder de nieuwe, driejarige overeenkomst. Dit gebeurde in aanwezigheid van kinderen en medewerkers van SKSG. Zij genoten vervolgens van de speluitleg en de spectaculaire wedstrijd tegen Aris.

Sporten en bewegen

Enno van der Werff: “Het laten sporten en bewegen van alle kinderen is een speerpunt van SKSG. Wij vinden het belangrijk dat kinderen hier plezier aan beleven en dat, als het even kan, kinderen ook dingen doen die uniek, gaaf en onvergetelijk zijn. Onze samenwerking met Donar biedt dat allemaal. Heel mooi dat deze ras Groningse organisaties elkaar hierin versterken.” Marion Arends: “De samenwerking met SKSG past uitstekend bij de uitstraling en maatschappelijke doelen van Donar. Sport en bewegen is belangrijk, zeker op jonge leeftijd. We gaan samen met SKSG weer mooie activiteiten organiseren!”