Open dag revalidatieafdelingen Maartenshof afgelast

GRONINGEN - Zorggroep Groningen heeft de voor donderdag 25 januari geplande open dag van de vernieuwde revalidatieafdelingen in Maartenshof in Groningen afgelast. Dit vanwege de uitbraak van het norovirus op de revalidatieafdelingen.

Zorggroep Groningen is de grootste aanbieder van revalidatiezorg voor ouderen in het Noorden. Jaarlijks revalideren ongeveer duizend mensen bij deze zorginstelling.

Revalidatiezorg gecentreerd

Zorggroep Groningen heeft de revalidatiezorg voor ouderen begin 2017 gecentreerd in Maartenshof. Kennis en expertise komen op één plek bij elkaar. Zorggroep Groningen is daardoor in staat nog betere en efficiëntere zorg te leveren. Dit verkort de duur van de opnames en draagt bij aan het doel: goede revalidatie met een verantwoorde terugkeer naar de oude woonsituatie.

Zorggroep Groningen

Behalve revalidatiezorg voor ouderen verleent Zorggroep Groningen zorg aan mensen voor wie het niet vertrouwd is om veilig thuis te wonen en zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme. Dat doet ze op vier locaties: A.G. Wildervanck in Veendam, Bloemhof en Innersdijk in Ten Boer en Maartenshof in Groningen.