Diersuper Jumper in Reitdiephaven

GRONINGEN - Jumper - de diersuper opent woensdag 24 januari om 09.00 uur de deuren van een tweede winkel in Groningen: Jumper Groningen Reitdiephaven. Deze winkel is gevestigd in het voormalige gebouw van Waterborg Active aan de Reitdiephaven.

De winkel heeft een oppervlakte van ruim 700 vierkante meter. Hij biedt daarmee volop ruimte voor veel soorten diervoeding en dierbenodigdheden.

Lage prijzen en vakkenis

“Wij bieden de inwoners van Groningen dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken en grote dierenwinkels. Er is een ruim assortiment met lage prijzen én de vakkennis van een speciaalzaak. Een Walhalla voor huisdieren. Voldoende parkeerplaatsen maakt het bovendien gemakkelijk om de boodschappen te doen,” zegt regiomanager Mark Harms van de landelijke keten Jumper. De winkel aan de Reitdiephaven heeft een ruim assortiment voor honden, katten, knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en paarden. Als alternatief voor A-merken als Pedigree, Whiskas en Royal Canin heeft Jumper huismerken als Devotion, Bianco en Topper. Ook voor wie vers of diepvries vlees voert, heeft Jumper aanbod.

Openingsknallers

De opening van de nieuwe vestiging van Jumper - de diersuper gaat gepaard met ‘spectaculaire openingsknallers’ - ook in Jumper Groningen aan de Hereweg. Verder staan productpresentaties van bekende merken geprogrammeerd.