EBG Pitch – 20.000 euro voor recreatieve ideeën

GRONINGEN - Economic Board Groningen houdt woensdag 21 februari een nieuwe EBG Pitch. Het pitchevent staat ditmaal volledig in het teken van recreatie, toerisme en vrijetijdseconomie.

Studenten en ondernemers pitchen hun idee aan jury en publiek, die vervolgens stemmen wie er met het hoogste bedrag vandoor gaat en zijn of haar plannen waar kan maken. EBG stelt € 20.000 aan prijzengeld beschikbaar.

Selectiedag

EBG Pitch - Recreatie en Toerisme biedt (toekomstige) ondernemers met een goed recreatief idee, dat Noord-Groningen nog gastvrijer maakt, een podium. Studenten, mkb’ers en start-ups kunnen zich tot 1 februari aanmelden voor de selectiedag op 5 februari. De selectiecommissie beslist ter plekke welke drie deelnemers doorgaan naar de finale op 21 februari in Boerderij De Diek’n in Zeerijp.

Finale

Tijdens de finale pitchen de finalisten hun idee live aan publiek en een vakjury, bestaande uit drie leden van het kwaliteitsteam programma Vrijetijdseconomie van EBG: Tessa aan de Stegge (eigenaar toeristisch PR- en Trendbureau Cherry Picker), Wouter Olland (eigenaar Olland Marketing Solutions) en Floris Venneman (eigenaar BureauVijftig). Daar bepaalt het publiek samen met de vakjury de verdeling van de € 20.000.

Aanmelden

Studenten, start-ups en mkb’ers die hun idee willen pitchen, kunnen zich voor 1 februari aanmelden op www.economicboardgroningen.nl/ebgpitch.