Finzie start in Groningen

GRONINGEN - De franchiseformule Finzie heeft haar serviceformule voor hypotheken uitgerold naar Groningen: sinds oktober is Finzie te vinden aan de Paterswoldseweg 806.

Finzie richt zich op de consument die kritisch is en vraagt om no-nonsense advies. De financieel coaches van Finzie doen alles voor de geldzaken van hun cliënten. Dat begint met onafhankelijk hypotheekadvies en het goedkoper maken van alle verzekeringen.

Best Uit Garantie

Maar daar stopt de service van Finzie niet. Onder de noemer Best Uit Garantie blijft Finzie iedere maand alle hypotheken en verzekeringen scannen en geeft vervolgens advies over waar cliënten het voordeligst uit zijn. Switchen van verzekering is daarna met één druk op de knop geregeld. Valt er te besparen op de hypotheek, dan is er persoonlijk contact. De financieel coaches van Finzie zijn altijd dichtbij. Ze hebben een spreekruimte in de buurt, maar maken net zo lief een afspraak op locatie bijvoorbeeld, of bij cliënten thuis. Aan dure kantoorpanden doen ze namelijk niet. Dit scheelt serieus in de kosten.

Finzie Groningen

De geboren en getogen Wim Veenstra is sinds oktober 2017 financieel coach bij Finzie. Veenstra is geen onbekende in het wereldje. “Hiervoor heb ik jarenlang mijn eigen advieskantoor gehad in Roden. Ik ben financieel coach bij Finzie geworden, omdat ik door de bundeling van krachten veel effectiever en tegen een veel lager tarief betere service kan verlenen.” “Ik hou er van om moeilijke materie op een nuchtere en duidelijke manier uit te leggen. Belangrijk vind ik namelijk dat klanten mijn advies ook aan anderen uit kunnen leggen en ze dus precies weten wat ze hebben afgesloten.”

Groninger Gezinsbode