Hazes en In ‘t Veld in raad van toezicht Martini Ziekenhuis

GRONINGEN - De raad van toezicht van het Martini Ziekenhuis neemt per 1 januari 2018 afscheid van Tineke Hirschler-Schulte en Maarten Ruijs. Hun plekken worden ingenomen door Mieke Hazes en Arjan in ‘t Veld.

“Met het afscheid van Tineke Hirschler en Maarten Ruijs nemen we afscheid van twee betrokken en deskundige toezichthouders”, zegt voorzitter Rik van Terwisga van de raad van toezicht. “Ik wil hen beiden graag hartelijk danken voor hun inzet voor het Martini Ziekenhuis. Met hun kennis en interesse hebben zij bijgedragen aan de sterke positie waarin het Martini Ziekenhuis zich nu bevindt.’

Nieuwe leden

Prof. dr. J.M.W. (Mieke) Hazes gaat de portefeuille kwaliteit en veiligheid beheren. Arjan in ‘t Veld neemt het thema innovatie onder zijn hoede. Hazes is werkzaam als hoogleraar en afdelingshoofd reumatologie en voorzitter stafconvent in het Erasmus Medisch Centrum. In ’t Veld is oprichter en directeur van Bureauvijftig, dat ondersteunt bij het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten voor ouderen.