Onlineveilingmeester.nl veilt meubelen, accessoires en inventaris Woonfabriek

GRONINGEN - Woonfabriek, het woonwarenhuis dat met zijn shop-in-shopformule plaats gaf aan ruim tachtig exposanten, werd in oktober dit jaar failliet verklaard.

Het veelzijdige assortiment en verrassende aanbod waarmee in 2016 de winkel werd omschreven kon zijn hoofd niet boven water houden in Villa Arena.

Online veiling

Via het veilingplatform Onlineveilingmeester.nl, het bedrijf uit Groningen dat veelvuldig faillissementsveilingen op zijn site heeft staan, worden alle overige meubelen, accessoires en inventaris nu geveild. Aldus worden banken, stoelen en tafels van merken als VTwonen, Zuiver, DutchBone, HK Living, Riviera Maison en Be Pure aangeboden, maar maken ook kassasystemen onderdeel uit van de twee veilingen afkomstig uit het faillissement.

Kijkdag

Op de website van de Woonfabriek prijkt een banner met daarop de aankondiging van een kijkdag - zaterdag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen dan de kavels bekijken alvorens online een bieding uit te brengen. De veilingen (Woonfabriek deel 1 en 2) sluiten op maandag 18 en dinsdag 19 december.