Drie van vier verdachten steekpartij Peperstraat weer vrij

Groningen - GRONINGEN - Drie van de vier verdachten van de steekpartij in de Peperstraat in Groningen zijn weer op vrije voeten, meldt Dagblad van het Noorden. Een 24-jarige Stadjer blijft langer in de cel.

GRONINGEN - Drie van de vier verdachten van de steekpartij in de Peperstraat in Groningen zijn weer op vrije voeten, meldt Dagblad van het Noorden. Een 24-jarige Stadjer blijft langer in de cel.
Afgelopen zaterdagochtend werd rond half 6 een 23-jarige man uit Ter Apel neergestoken in de Peperstraat. Hij werd belaagd door het viertal. Daarbij is het slachtoffer geslagen, geschopt en neergestoken.

In het vizier

De vier verdachten (drie van 24 jaar en een van 22 jaar) komen allen uit Groningen. ,,Ze blijven allemaal wel in ons vizier’’, vertelt een politiewoordvoerder desgevraagd aan DvhN. ,,Maar een van hen blijft langer vastzitten voor zijn rol bij dit incident.’’

Slachtoffer stabiel

Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd met spoed naar het Universitair Medisch Centrum Groningen gebracht. Inmiddels gaat het beter met hem. ,,Althans, gezien zijn omstandigheid. Hij is natuurlijk wel neergestoken, maar zijn gezondheid is gestabiliseerd.’’ Lees ook: Vier mannen gearresteerd na steekpartij binnenstad