Gratis workshop 'Dag Oud, Hallo Nieuw' bij 1BALANCE

GRONINGEN - Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen? Die vraag staat centraal in de gratis workshop 'Dag Oud, Hallo Nieuw' die gewichtsconsulent Lorraine Luchjenbroers van 1BALANCE geeft aan lezers van de Gezinsbode.

Lorraine Luchjenbroers wil mensen met deze workshop laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren. De workshop wordt dinsdag 12 december van 19.00 tot 20.30 uur gegeven.

‘Dag Oud, Hallo Nieuw’

Lorraine Luchjenbroers: “Ik zie in mijn praktijk dat veel mensen aan het einde van het jaar nadenken over waar ze tevreden over zijn, of wat ze in het nieuwe jaar juist anders willen doen. Afvallen hoort daar ook vaak bij. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken. Ik adviseer ze bij het maken van gezonde keuzes en het volhouden van deze nieuwe gewoontes in hun dagelijks leven”. Dat doet de gewichtsconsulent onder andere via www.1balance.nl en via www.facebook.com/1balance.

Gratis workshop

Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe koolhydraten, vetten en eiwitten in het lichaam worden verwerkt. Vervolgens gaan deelnemers aan de slag met hun eigen dagmenu en leren ze hoe ze dit met kleine aanpassingen kunnen verbeteren. De gratis workshop op dinsdag 12 december vindt plaats aan het Albertine Agnesplein 2A. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@1balance.nl; onder vermelding van de code gezinsbode17. Tijdig reserveren wordt aanbevolen.

Persoonlijk advies

Gewichtsconsulent Lorraine Luchjenbroers biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. Daarnaast zijn diverse trajecten mogelijk waarbij sport en voeding kunnen worden gecombineerd.
Meer informatie:1balance.nl.