Lycurgus start met paravolley

GRONINGEN - Volleybalvereniging Lycurgus uit Groningen start met paravolley. Dit in samenwerking met een aantal fanatieke beoefenaars.

Paravolley is de internationale naam voor wat in Nederland vaak zitvolleybal wordt genoemd. Het is een Paralympische sport die in circa 55 landen wordt beoefend.

Ellen Ceelen

“Omdat je deze teamsport nergens anders in de provincie kunt beoefenen, ben ik heel blij dat paravolley binnen Lycurgus een kans krijgt”, zegt Ellen Ceelen, trainingslid en paravolleybalster in het Nationaal Paravolley Damesteam. “Ik heb zoveel plezier aan de sport. Het zou geweldig zijn om dit in mijn stad te kunnen blijven doen en dat we uitgroeien tot een team.”

Faciliteren

“We zijn blij met de komst van dit team en zien uit naar meer fanatieke paravolleyballers”, laat het bestuur van Lycurgus weten. “Op deze manier kunnen we volleybal aan nog meer mensen aanbieden en daarom faciliteren we dit graag.” Het paravolleybalteam van Lycurgus traint elke woensdagavond van 20.00 21.30 uur in Sporthal Selwerd, onder leiding van een deskundige en ervaren trainer.
Een keer meetrainen, aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Lycurgus via www.lycurgus.eu.