Honderden administratieve duizendpoten in Groningen gezocht

GRONINGEN - WerkinZicht, het samenwerkingsverband van UWV en gemeenten, heeft voor woensdag 1 en donderdag 2 november open middagen (15.00 - 17.00 uur) georganiseerd bij het contact center van KANS! aan de Leonard Springerlaan in Groningen.

Daarbij zijn ook bedrijven als Transcom, KPN, Cendris en Webhelp aanwezig. Al deze bedrijven hebben vacatures. Bezoekers worden geïnformeerd over het werk in een contact center. Dit werk is steeds gevarieerder geworden doordat consumenten verschillende kanalen zijn gaan gebruiken om contact op te nemen met een bedrijf; chatten, social media kanalen beheren en e-mail beantwoorden.

Zeshonderd vacatures

De branche zelf heeft het over zeker zeshonderd vacatures bij contact centers in Groningen. Het betreft voornamelijk banen waarbij de klantadviseur de vragen van klanten oplost. Werkzoekenden die door de selectieprocedure komen, krijgen eerst een uitgebreide training. Hier leren ze niet alleen over het bedrijf zelf maar ook andere belangrijke vaardigheden. Snel een vraag kunnen doorgronden, conflicten oplossen, goed schrijven en correct een klant te woord staan. Ervaren klantadviseurs maken goede kansen om door te stromen naar andere functies binnen of buiten het
Wie meer wil weten over een baan als administratieve duizendpoot kan zich melden via de website www.Kansrijkberoep.nl.