Uitbreiding vliegfrequentie Groningen Airport Eelde - London Southend Airport

EELDE - De verbinding tussen Groningen Airport Eelde en Londen Southend Airport wordt flink uitgebreid.

Flybe, uitgevoerd door Stobart Air, vliegt vanaf april 2018 drie keer per dag vanaf Groningen Airport Eelde naar London Southend Airport vliegen. Het toestel start en eindigt de vluchten elke dag op Groningen Airport Eelde. Directeur Marco van de Kreeke vanGroningen Airport Eelde: “Met deze uitbreiding bieden wij een uitstekend product voor reizigers uit Noord-Nederland. Voor hen is het nu mogelijk om thuis te ontbijten, ’s middags aan te schuiven bij een vergadering en ’s avonds voor het eten weer thuis te zijn.” Ciaran Smith (Network Development Manager Stobart Air): “De route tussen Groningen en Londen is sinds het begin in 2014 een populaire verbinding gebleken voor zowel zaken- als leisure reizigers. Wij zien een grote vraag naar de service en willen met deze uitbreiding van vliegfrequentie aan deze vraag voldoen. Nu kunnen we onze passagiers meer keuze bieden en onze goede relatie met Groningen Airport Eelde uitbouwen.”

Doorverbindingen naar Manchester, Dublin en Glasgow

Vanaf april 2018 is het tevens mogelijk om via London Southend Airport door te vliegen naar bestemmingen als Manchester, Dublin en Glasgow. De overstaptijden zijn tussen de 45 en 90 minuten.

London Southend Airport

London Southend Airport is bekend vanwege het gemak en snelheid. Reizigers met handbagage staan binnen vijftien minuten bij de trein, die hen binnen 45 minuten in het Financial District of in 50 minuten in hartje Londen brengt.