Bram Douwes presentator bij Open Raad

GRONINGEN - Bram Douwes is zaterdag 4 november presentator bij de Open Raad van de Groningse gemeenteraad.

Douwes zorgt voor de vrolijke noot bij deze bijeenkomst in het stadhuis, waarbij raadsleden ideeën van Stadjers voor hun eigen straat of buurt adopteren. “Gewone raadsvergaderingen kunnen nogal serieus en soms ook ronduit saai zijn”, zegt raadslid Diederik van der Meide. “Dat is op zich niet erg, want het gaat er natuurlijk om dat we de goede beslissingen voor Groningen nemen. Met Bram Douwes erbij weten we zeker dat er bij deze Open Raad in ieder geval ook wat te lachen valt.”

Bram Douwes

Bram Douwes (1984) is presentator, interviewer en programmamaker. Op OOG TV presenteert hij de maandelijkse talkshow ‘Stand van Stad’. Voor RTV Noord presenteerde hij twee jaar ‘De week van Bram’. Voor het VPRO-programma ‘Zondag met Lubach’, vorige week nog bekroond met de Gouden Televizier-Ring voor beste tv-programma, heeft hij researchwerk gedaan.

Voorzitter Peter den Oudsten

Stadjer Bram Douwes is presentator náást burgemeester Peter den Oudsten die de Open Raad als preses van de gemeenteraad voorzit. Belangstellenden kunnen de Open Raad vanaf de publieke tribune bijwonen. De Open Raad is zaterdag 4 november van 15.00 tot 16.30 uur in het stadhuis op de Grote Markt. Op internet is de Open Raad te volgen via www.groningen.nl/gemeenteraad.
Stadjers kunnen hun ideeën voor Stad nog tot en met maandag 23 oktober insturen via gemeente.groningen.nl/openraad.