Kamera Express Superstore in Groningen

GRONINGEN - Foto- en videospecialist Kamera Express heeft maandag een gloednieuwe Kamera Express Superstore geopend aan Het Hout 204 in Groningen.

“Met de opening van de nieuwe winkel in Groningen staat het totaal aantal winkels op veertien. En daar zal het niet bij blijven. Kamera Express moet voor iedereen in Nederland én België dichtbij zijn", zegt algemeen directeur Ben Cornelisse van Kamera Express.

Eerste in Groningen

De winkel aan Het Hout is de eerste Kamera Express in de provincie Groningen. Een feestelijk moment, vindt Cornelisse: “Het openen van een winkel in Groningen stond al een tijdje op de planning. Het wachten was op een geschikte locatie. Toen het pand aan Het Hout voorbij kwam, grepen we direct onze kans. De locatie is vlakbij het stadscentrum, goed bereikbaar en heeft veel parkeergelegenheid voor de deur. Een perfecte uitvalsbasis voor een nieuwe Kamera Express Superstore.”

Fysieke winkels naast webshop

De opening van de nieuwe vestiging in Groningen draagt bij aan de langetermijnstrategie van Kamera Express: het bieden van inspiratie, beleving, deskundig advies en service. Cornelisse: “Wij stellen de klant centraal en willen voor iedereen een vertrouwd adres zijn. Daarom kiezen wij bewust voor fysieke winkels naast onze webshop. Deze zijn niet te vergelijken met de winkels van vroeger. Onze Superstores kunnen misschien nog wel het beste omschreven worden als clubhuizen voor foto- en videoliefhebbers. Een plek waar zij samenkomen en met ons deskundige personeel kunnen sparren over hun hobby of professie. Nu er ook in Groningen zo’n clubhuis te vinden is, kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn.”

Openingsactie

De opening van de nieuwe Superstore wordt gevierd met een actie. Tot en met 30 november kost een set van vier pasfoto's bij Kamera Express Groningen slechts 1 euro (normaal 12 euro).