Italiaanse Bianca (17) zoekt gastgezin in Groningen

GRONINGEN - De Italiaanse Bianca zoekt een gastgezin in of vlakbij Groningen waar ze tot augustus 2018 mag verblijven.

Bianca doet mee aan een uitwisselingsjaar van Travel Active. De 17-jarige Italiaanse is sinds eind augustus in Nederland. Ze is in een tijdelijk gastgezin in Groningen geplaatst en gaat naar de CSG Augustinus in Groningen, waar ze het heel erg naar haar zin heeft. Bianca omschrijft zichzelf als een humorvol en actief persoon. Ze is geïnteresseerd in politiek en cultuur. Daarnaast houdt Bianca van fotograferen, doet ze aan fitness, schrijft ze graag en houdt ze van muziek. Taal is ‘zeg maar echt haar ding’ en ze spreekt inmiddels al een aardig woordje Nederlands. Ze vindt het geweldig om Groningen op de fiets te ontdekken.

Gastgezin niet wettelijk aansprakelijk

Travel Active verzorgt een goede voorbereiding, tussentijdse evaluatie en biedt gastgezinnen altijd een vast aanspreekpunt in de buurt. De student valt onder de verantwoordelijkheid van Travel Active en de eigen ouders. Gastgezinnen zijn dus niet wettelijk aansprakelijk.
Meer over Bianca op: www.travelactive.nl/high-school-holland. Meer informatie/ aanmelding: regiogroningen@travelactive.nl of 06-12586382.