Feestelijke opening Travelbags Groningen

GRONINGEN - Travelbags opent donderdag 19 oktober een nieuwe winkel aan de Brugstraat 2 in Groningen. Dit is de derde fysieke winkel die Travelbags opent.

De winkel wordt om 10.00 uur op feestelijke wijze geopend. Vervolgens krijgt iedere (betalende) klant een goodiebag. Deze openingsactie duurt tot en met zaterdag 21 oktober. Gedurende de actieperiode maakt iedereen bovendien kans op prijzen.

Koffers en tassen

Travelbags is uitgegroeid tot de grootste online specialist op het gebied van koffers en tassen in Nederland en België. De winkel heeft een uitgebreide collectie koffers, schooltassen, damestassen, business tassen en accessoires. Het assortiment bevat bekende merken als Samsonite, Eastpak, The North Face, Cowboysbag, Guess, Michael Kors en Castelijn & Beerens. De klant kan zeven dagen per week rekenen op persoonlijk advies en hulp bij het vinden van het juiste product. Travelbags heeft bovendien een bijzondere samenwerking met het naburige Doppio Espresso. Een open doorgang van en naar de winkel versterkt de combinatie tussen retail en horeca.

Ruime keuze

Wanneer de klant er in de winkel niet in slaagt het juiste product te vinden, kan dat product bij de bestelzuil in de winkel worden besteld bij de webshop van Travelbags. Het artikel wordt in zo’n geval de volgende dag al bij de klant thuis geleverd vanuit het magazijn in Hardenberg. Online biedt Travelbags keus uit meer dan 20.000 artikelen van honderd merken.