PrimaDonna Award voor Riets Lingerie

GRONINGEN - Riets Lingerie uit Groningen heeft voor de derde keer op rij de PrimaDonna Award gewonnen. De prijs werd onlangs uitgereikt op een gala-avond in Parijs.

De PrimaDonna Award is een beloning voor lingerie-speciaalzaken die in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland de ‘ultieme Lingerie Styling-ervaring aanbieden’. Erwin Van Laethem, CEO van PrimaDonna’s moederbedrijf Van de Velde Lingerie, maakte tijdens de gala-avond in Parijs bekend dat de de Nederlandse juryprijs (opnieuw) voor Riets Lingerie is. Dit onder meer op basis van mystery shopping scores.

Hoogstaande klantenervaring

Rieteke en Fleur Talens van Riets Lingerie: “Deze PrimaDonna Award voor de derde keer winnen, voelt helemaal te gek. Eigenlijk zijn we gewoon onszelf. We vinden onze service en het klantenadvies een vanzelfsprekendheid die bij ons hoort. Door drie keer op rij een PrimaDonna Award te winnen, bewijzen we dat een hoogstaande klantenervaring een constante factor is bij ons. En zo hoort het ook bij lingerie.”

PrimaDonna

Zeventig procent van de vrouwen draagt nog steeds de foute bh-maat. Een op de drie vrouwen heeft haar bh-maat zelfs nog nooit laten opmeten. Opvallende cijfers, waarin het Belgische lingeriemerk PrimaDonna verandering wil brengen. Met de tweejaarlijkse uitreiking van de PrimaDonna Award erkent het merk de allerbeste lingeriestyling en -paskamerervaring van België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Lingerie Styling

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel voor lingeriespeciaalzaken. Het werd ontwikkeld door lingeriebedrijf Van de Velde (PrimaDonna, MarieJo, Andres Sarda) en beoogt de ultieme paskamerervaring voor elke vrouw. Winkels die het keurmerk dragen, blinken uit in hun professioneel en gepersonaliseerd advies.