Lidl helpt Stichting Goed Bezig en BSV Helpman-Oost

GRONINGEN - Stichting Goed Bezig en Buurt- en Speeltuinvereniging Helpman-Oost hebben een cheque van 1000 euro ontvangen van supermarktketen Lidl.

Dit in het kader van de actie ‘Lidl helpt Lokaal’, waarmee de dit jaar twintig jaar in Nederland actieve supermarkt haar klanten bedankt.

Stichting Goed Bezig

Doel van Stichting Goed Doel is uitoefenen van leerwerkbedrijven en –projecten waarbinnen jongeren die om wat voor reden dan ook afstand hebben tot school, werk en/ of maatschappij, worden begeleid op weg (terug) naar een baan, opleiding of zelfstandig ondernemerschap. “Vorig jaar hebben we een stuk terrein van Nijestee in bruikleen gekregen”, reageert voorzitter E.M. Grose op de gift van Lidl. “We hebben dit stuk opgeknapt, maar zouden nog graag de laatste dingen willen regelen. Met deze bijdrage van Lidl kunnen we nog een stuk betegelen voor rolstoelgebruikers en nog wat speelattributen voor honden plaatsen.” [caption id="attachment_73805" align="aligncenter" width="522"] Cheque voor Stichting Goed Bezig. Foto: Lidl[/caption]

Buurt- en Speeltuinvereniging Helpman-Oost

Buurt- en Speeltuinvereniging Helpman-Oost gaat het geld gebruiken voor een make-over en uitbreiding van de speeltuin. Ze wil een grote familieschommel plaatsen, een kleine trampoline, een peuterwip, een ganzenbord, een peuterschommel en natuurlijke speelelementen als een knuppelbrug en een wilgentenenhut.