Lidl Groningen gul voor De Beestenborg en BSV Selwerd

GRONINGEN - Kinderboerij en speeltuin De Beestenborg en Buurt- en Speeltuinvereniging Selwerd hebben dinsdag een cheque van 1000 euro ontvangen van supermarkt Lidl Groningen.

Dit in het kader van de actie ‘Lidl helpt Lokaal’, waarmee de dit jaar twintig jaar in Nederland actieve supermarkt haar klanten bedankt.

De Beestenzorg

De cheque voor De Beestenborg werd overhandigd door supermarktmanager Marc Slagter. “De kinderboerderij en de speeltuin draaien beide volledig op giften en vrijwilligers”, gaf hij daarbij aan. “Ik wil ze graag helpen zodat ze nog een lange tijd open kunnen blijven, want de kinderen uit de buurt kunnen niet zonder De Beestenzorg!”

Buurt- en Speeltuinvereniging Selwerd

Voorzitter Peter Oosterhuis nam een cheque in ontvangst namens de met problemen met de vloer kampende Buurt- en Speeltuinvereniging Selwerd. “Wij draaien op vrijwilligers en hebben daarom niet veel budget, laat staan om een vloer te vervangen”, liet hij bij die gelegenheid optekenen. “Daarom zijn we druk bezig met acties. We willen de vloer vervangen zodat we weer veilig wijk activiteiten kunnen organiseren.” [caption id="attachment_73595" align="aligncenter" width="381"] Cheque voor BSV Selwerd. Foto: Lidl[/caption]