WIJ Schilderswijk/ Centrum maakt kennis met wijkbewoners

GRONINGEN - Medewerkers van WIJ Schilderswijk/ Centrum hebben donderdag een tent opgeslagen bij supermarkt SPAR in de Jacob van Ruysdaalstraat in Groningen.

Inzet was - vanuit deze tent - (nader) kennis te maken met de wijkbewoners. De medewerkers van WIJ Schilderswijk/ Centrum maakten, onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers erbij, een praatje met de wijkbewoners.

Met als motto ‘WIJ Schilderswijk/ Centrum komt naar u toe!’ heeft WIJ Schilderswijk/ Centrum nog drie van deze sessies gepland. De eerstvolgende is donderdag 14 september van 12.00 tot 16.30 uur bij opnieuw supermarkt SPAR in de Jacob van Ruysdaalstraat.

Vervolgens slaat WIJ Schilderswijk/ Centrum zijn tent twee keer op bij Supermarkt Bennie’s in de Herman Colleniusstraat: donderdag 21 september van 12.00 tot 16.30 uur en vrijdag 29 september van 12.00 tot 16.30 uur.

WIJ Groningen

WIJ Groningen ondersteunt en/ of organiseert hulp in de eigen omgeving van de Stadjer én stimuleert meedoen in de wijk. Er zijn totaal elf WIJ-teams in de stad Groningen.

Meer informatie: www.wij.groningen.nl.