John Schokker Foundation steunt sporttalent

GRONINGEN - Jonge, ambitieuze sporttalenten uit de regio Groningen kunnen voor ondersteuning een aanvraag indienen bij de John Schokker Foundation. De eerste ronde van honorering geldt voor 2018.

De aanvragen worden beoordeeld door een commissie onder voorzitterschap van Rob de Waard. De overige juryleden zijn Dick Heuvelman, Karin Kienhuis, Jack Suiveer, Johan Toren en Hans Robben. Voorzitter Arjan Ebbinge van de John Schokker Foundation: “Het kan om dat ene duwtje gaan dat je nodig hebt voor doorontwikkeling. Soms kan dat financieel zijn, maar ook begeleidend, zoals een stage, medisch of facilitair.” De overige bestuursleden van de foundation zijn John Schokker (secretaris) en Jan Schuil (penningmeester). Ger van Gelder ondersteunt de organisatie als als coördinator stafbureau.

Startkapitaal

Makelaardij John Schokker in Hoogkerk heeft een startkapitaal van € 10.000 beschikbaar gesteld, Het is de bedoeling om het fonds ook open te stellen voor deelname door andere bedrijven. Dat kan door het adopteren van een sporter of op andere wijze. Meer informatie: www.johnschokkerfoundation.nl.