Projectshow ‘Woonwerelden’ bij Hornbach

GRONINGEN - Bouwmarkt Hornbach houdt elke vrijdagavond en zaterdagmiddag in september en oktober de projectshow ‘Woonwerelden’.

Hornbach toont in deze projectshow de nieuwste woontrends, aan de hand van vier interieurstijlen: Living with Art, Modern Elegance, Sunny Place en Planet Home. Deze worden compleet met kleurstijlen en accessoires gepresenteerd. “Maar we gaan nog een stapje verder”, vertelt marketing manager Maarten Post van Hornbach Nederland. “Naast een flinke dosis inspiratie en kleuradvies, gaan onze vakmensen concreet met je aan de slag en geven tips & tricks op het gebied van behangen, het schilderen van (klein)meubels en het leggen van klikvinyl.”

Zelf behangen en schilderen

“Tijdens de projectshow laten onze experts zien hoe je strak en stijlbewust kunt behangen met vliesbehang. Daarbij gaan zij in op uitdagingen zoals de hoek- en plafondaansluiting”, zegt Post. Behalve behangen, wordt tijdens de projectshow ook geverfd. De specialisten van Hornbach tonen hoe een houten kist te transformeren tot eye-catcher met krijtverf. Gedurende de laatste vier weken van de projectshow, vanaf 1 oktober, worden ook demonstraties klikvinyl leggen gegeven: de vloertrend voor komend najaar.
De projectshow begint op vrijdag om 18.30 uur en op zaterdag om 14.00 uur (tot 16.00 uur).