Melanie De Biasio naar Grand Theatre in Groningen

GRONINGEN - De Belgisch-Italiaanse zangeres/ dwarsfluitiste Melanie De Biasio geeft maandag 6 november een concert in het Grand Theatre in Groningen. De kaartverkoop begint vrijdag 14 juli om 10.00 uur.

Melanie De Biasio kondigde onlangs haar nieuwe en derde album aan: 'Lilies'. Waar het album pas 6 oktober zal verschijnen, is de eerste single al gereleast: ‘Gold Junkies’.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/LKT6f2_w6Rs

Melanie De Biasio

Melanie De Biasio is de dochter van een Italiaanse vader en een Belgische moeder. Ze is opgeleid aan het conservatorium in Brussel en won nog tijdens haar studie een Django d’Or in de categorie ‘Jong talent’ en een Octave de la Musique in de categorie ‘Jazz’. Na haar debuut 'A Stomach Is Burning' (2012) vond ze op haar tweede album 'No Deal' (2013) haar eigen stijl waarin invloeden van Portishead, Chet Baker en Nina Simone in doorklinken. Onder het label GT Music presenteert Grand Theatre in samenwerking met partners uit de stad regelmatig bijzondere concerten in de Benedenzaal. Het concert van Melanie de Biasio is geprogrammeerd samen met De Oosterpoort.

Kaartverkoop

Dit concert, dat is geprogrammeerd door GT Music in samenwerking met De Oosterpoort, begint om 20.30 uur. Meer informatie/ kaartverkoop (à 18, 50 euro): de-oosterpoort.nl.