Noorderpoort in zomervakantie bereikbaar voor vragen

GRONINGEN - Regionaal opleidingencentrum Noorderpoort is in de zomervakantie 'gewoon' bereikbaar voor scholieren en studenten met vragen over de start van het nieuwe schooljaar.

Deze zomerbereikbaarheid is bedoeld voor scholieren en studenten die nog geen vervolgstudie hebben geregeld, of die vragen hebben over hun toekomstige studie. Ook (ouders/ verzorgers van) huidige en nieuwe Noorderpoort-studenten kunnen in de zomervakantie bij Noorderpoort terecht. De Noorderpoortlocatie aan de Verzetsstrijderslaan 4 in Groningen is van 24 juli tot en met 25 augustus op werkdagen tussen 09.00 en 15.00 uur bereikbaar.

Studie & Advies

Lees verder na de afbeelding.
Op de site studiestartenbijnoorderpoort.nl vinden nieuwe en huidige Noorderpoort-studenten informatie over het nieuwe schooljaar. Per school en per opleiding wordt informatie gegeven over de introductie, eerste lesdag, boekenpakket, schoolkosten en ondersteunend lesmateriaal. Daarnaast zijn de medewerkers van Studie & Advies beschikbaar voor  vragen en informatie over aanmelding en inschrijving voor opleidingen. Noorderpoort Studie & Advies is tussen 09.00 en 15.00 uur bereikbaar:
  • op het gratis informatienummer 0800 – 6677885;
  • via het e-mailadres studieadvies@noorderpoort.nl;
  • per Whatsapp: 06 - 25 68 19 18;
  • op Twitter: @NP_Studieadvies.