D.I.O. Drogisterij/ Parfumerie Mirjam opnieuw de beste

GRONINGEN - De in de Vechtstraat in de Groninger Rivierenbuurt gevestigde D.I.O. Drogisterij/ Parfumerie Mirjam is verkozen tot beste D.I.O. van Noordoost-Nederland.

Hoewel Mirjam Zuidersma haar D.I.O.-winkel pas vier jaar geleden opende, viel ze al twee keer eerder in de prijzen bij deze verkiezing. Het bewijst de constante kwaliteit die de onderneemster en haar team leveren. Desalniettemin is Mirjam Zuidersma altijd op zoek naar nieuwe kansen en verbeterpunten. Dit resulteert is een sfeervolle buurtwinkel met een actueel assortiment en een deskundig team dat de klant telkens weer positief weet te verrassen.

Klantvriendelijkheid, deskundigheid en sfeer

“Wij zijn er vooral trots op dat de punten die wij belangrijk vinden ook gezien zijn door de jury”, reageert Mirjam Zuidersma op de uitverkiezing. “Wij scoren heel goed op klantvriendelijkheid, deskundigheid en sfeer in de winkel. Daar doen we dag in dag uit ons uiterste best voor. En deze prijs is een prima uithangbord voor onze winkel.” Drogisterij-/ parfumerie-formule D.I.O. is onderdeel van de retailorganisatie Nederlandse Drogisterij Service (NDS). Er zijn ruim 230 D.I.O.-winkels verspreid door heel Nederland. Meer informatie: www.diodrogist.nl/mirjam