Nieuwe plek voor Mitra Slijterij Iwema

GRONINGEN - Mitra Slijterij Iwema heeft de Wilheminakade verruild voor de Zonnelaan. De nieuwe winkel wordt donderdag 6 juli geopend.

“Na bijna drie jaar als franchiseondernemer aan de Wilhelminakade te hebben gezeten, moet ik helaas - na huurbeëindiging - verhuizen. Met pijn in mijn hart moet ik mijn leuke winkel verlaten”, zegt Hilda Iwema. “In de periode dat ik hier mijn eigen winkel heb gehad is een leuke klantenkring opgebouwd, die ik zeker ga missen. Ik wil deze klanten dan ook bedanken voor de leuke tijd die ik aan de Wilhelminakade heb gehad.”

Groter assortiment

De nieuwe winkel aan de Zonnelaan 249, aan de buitenkant van Winkelcentrum Paddepoel, is echter niet zo heel ver van de Wilhelminakade. “Ik hoop hier dan ook veel van mijn vertrouwde klanten te mogen ontvangen en daarnaast een nieuwe klantenkring te kunnen opbouwen. Met een nieuwe uitstraling van de winkel en een groter assortiment heb ik er heel veel zin in om hier een nieuwe start te maken.” Mitra Slijterij Iwema stond al bekend om het grote assortiment speciaal bier. “De nieuwe winkel is groter. Het assortiment speciaal bier kan daardoor nog verder uitgebreid worden. Meer ruimte betekent een groter assortiment en vele nieuwe dranken.” De officiële opening donderdag 6 juli (09.30 - 21.00 uur) gaat gepaard met ‘leuke aanbiedingen en een kop koffie’. “Ik hoop dat dit het begin mag zijn van een succes!”