Stichting Groninger Songwriter Circle zoekt bestuursleden

GRONINGEN - Stichting Groninger Songwriter Circle (GSC) zoekt een nieuw bestuur. De nieuwe bestuursleden worden geacht het stokje vanaf 2018 over te nemen van het huidige bestuur.

De in 2012 opgerichte GSC is een netwerkorganisatie voor singer-songwriters in Groningen en omstreken. De GSC organiseert singer-songwriter evenementen, netwerkt en komt op voor de belangen van circa honderd singer-songwriters.

Verder uitbreiden

Na vijf jaar treedt het complete bestuur af. "De reden daarvan is dat we het na vijf jaar goed vinden dat 'nieuw bloed' het stokje gaat overnemen. Nieuwe bestuursleden die de Groninger Songwriter Circle verder kunnen uitbreiden", verklaart voorzitter Marike Broekema. "In potentie kunnen ook evenementen georganiseerd worden in Drenthe (waar we deels al actief zijn) en Friesland, zodat je echt een noordelijke singer-songwriter organisatie krijgt. Maar daar hebben we zelf simpelweg de tijd niet voor naast onze fulltime banen. Daarom is het goed dat wij plaats maken voor een nieuw bestuur dat dit wel kan." Het huidige bestuur zal het nieuwe bestuur inwerken.

Reageren

Belangstellenden kunnen tot 1 september reageren op mail@gsc050.nl. Vervolgens gaat het huidige bestuur met serieuze kandidaten in gesprek.