Vierde editie NoorderBaanBattle afgesloten

GRONINGEN - In News Café Groningen is maandagavond de vierde editie van de NoorderBaanBattle afgesloten. In dit project gingen werkzoekenden op zoek naar een passende baan.

Tijdens het 14 februari begonnen NoorderBaanBattle-traject gingen werkzoekenden gedurende zestien weken onder begeleiding van professionele coaches op zoek naar nieuwe creatieve methoden om zichzelf aan werkgevers te presenteren. Daarbij is voornamelijk gewerkt aan het creëren van zelfvertrouwen en zelfinzicht. Daarnaast konden de deelnemers naar behoefte gebruik maken van sollicitatietechnieken.

Passende plek

Bij de afsluiting van de NoorderBaanBattle #4 werd bekendgemaakt dat meer dan de helft van de deelnemers een passende plek gevonden heeft. Het winnende team - met de meeste uitstromers - was Onderzoeksteam 5.0. Ook team Midden-Drenthe viel in de prijzen. Dit team heeft zichzelf het beste gepresenteerd aan de buitenwereld. Power2Match won met een flitsende presentatie de publieksprijs. Meer informatie: www.noorderbaanbattle.nl.

Groninger Gezinsbode