Fiana de Raaf jaar lang gratis naar De Oosterpoort en Stadsschouwburg

GRONINGEN - Fiana de Raaf mag een jaar lang gratis naar honderd geselecteerde voorstellingen en concerten in De Oosterpoort en de Stadsschouwburg in Groningen.

Dit is de hoofdprijs van een actie van De Oosterpoort en de Stadsschouwburg met zogenaamde GELUKSKRASSERS. Bij Fiana de Raad is de prijs in goede handen. Zij is derdejaars student Docent Beeldende Kunst aan Academie Minerva in Groningen en bezoekt graag voorstellingen van onder meer het Noord Nederlands Toneel. Ze kreeg haar winnende GELUKSKRASSER tijdens een etentje in eetcafé 2Jongens uit Groningen, waar één van de medewerkers kraskaarten uitdeelde aan de gasten.

Prijzen in omloop

Hoewel de hoofdprijs inmiddels is vergeven, circuleren nog steeds enkele kraskaarten in de binnenstad van Groningen. Hiermee zijn prijzen als een gratis avondje uit te winnen. De actie met de GELUKSKRASSERS is onderdeel van de presentatie van het nieuwe seizoen van De Oosterpoort en de Stadsschouwburg. Voor de ruim driehonderd titels verdeeld over de genres muziek, dans, toneel, muziektheater, opera, klassieke muziek, cabaret, kleinkunst en jeugdtheater zijn in de voorverkoop al enkele duizenden kaarten verkocht.