Patricia van der Broek presenteert thriller 'Belast Verleden'

GRONINGEN - Patricia van der Broek presenteert zaterdag 17 juni in het Poortershoes in haar woonplaats Groningen de psychologische thriller 'Belast Verleden'. Dit boek, haar tweede, verschijnt die dag bij Uitgeverij Palmslag. 

Als de jonge advocaat Ozan Özkan spoorloos verdwijnt tijdens een heiweekend, buigt rechercheur Thiemo Ravenhorst zich in 'Belast verleden' met zijn team over de zaak. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of de aanstaande fusie van het kantoor waar Ozan werkt? Al snel blijkt de verdwijning de opmaat naar meer ellende. In Ravenhorsts zoektocht naar de waarheid vallen er meer slachtoffers en lijkt iedereen iets te verzwijgen. En wanneer ook zijn nieuwe collega minder evenwichtig lijkt dan hij dacht, wordt het zaak om de onderste steen boven te krijgen.

Patricia van der Broek

Patricia van der Broek (1965) combineert haar baan als communicatieadviseur in de verstandelijk gehandicaptenzorg met het schrijven van thrillers. In 2014 debuteerde zij met 'Dodelijk bedrog'. De boekpresentatie in het Poortershoes begint om 14.00 uur. Hierbij is in de persoon van Freek Mandema ook een afvaardiging van Roze in Blauw aanwezig. 'Belast Verleden' Patricia van der Broek Uitgeverij Palmslag ISBN: 978 94 917 7365 5 https://youtu.be/UIquXji1PEI