Herexamentraining bij Rijksuniversiteit Groningen

GRONINGEN - De Rijksuniversiteit Groningen biedt zaterdag 17 en zondag 18 juni herexamentrainingen aan voor vwo- en havo-leerlingen. Dit in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning.

De trainingen zijn bedoeld voor leerlingen die onverhoopt zijn gezakt én voor leerlingen die graag een hoger gemiddelde willen halen om zo hun lotingskans voor de studie van hun eerste keuze te vergroten.

Vakken

De RUG geeft een herexamentraining in de vwo-vakken biologie, economie, management & organisatie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B en Wiskunde C, en in de havo-vakken natuurkunde, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B.

Individuele begeleiding

Deze herexamentraining kenmerkt zich door een sterke individuele begeleiding. In elke groep - maximaal twaalf leerlingen - is per zes leerlingen één docent aanwezig. Hierdoor worden leerlingen altijd snel geholpen met hun vragen. Daarnaast krijgt iedere leerling een door de RUG ontwikkelde syllabus met uitleg en opgaven, en wordt veel aandacht besteed aan wat er mis ging tijdens het centraal schriftelijk examen van het eerste tijdvak. Leerlingen kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 16 juni 13.00 uur inschrijven. Meer informatie: www.examentrainingvo.nl.