Docenten en leerlingen NoorderAteliers exposeren bij Galerie Forma Aktua

GRONINGEN - Docenten en leerlingen van NoorderAteliers exposeren van 18 mei tot en met 25 juni in Galerie Forma Aktua in Groningen. Deze expositie wordt zondag 21 mei om 16.00 uur officieel geopend.

NoorderAteliers, school voor schilderkunst is een gezamenlijk initiatief van de beeldend kunstenaars/ docenten Annelies Middel en Chrétien Goos. NoorderAteliers is een figuratief georiënteerd lesatelier, waar klassieke waarden de basis vormen voor het leren van technische vaardigheden en waar een klassieke en een eigentijdse visie op de inhoud van een beeld naast elkaar bestaan. Behalve de lessen faciliteert NoorderAteliers een wekelijkse inloop modeltekenen op de vrijdagmiddag. Daarnaast is Noorderateliers sinds kort de thuisbasis voor eigen projecten van Chrétien Goos en Annelies Middel.

Tienjarig bestaan NoorderAteliers

De expositie staat in het teken van het tienjarig bestaan van NoorderAteliers. Er wordt een selectie getoond van het meest recente werk dat ontstaan is onder het dak van de NoorderAteliers en op de eigen ateliers.