FC Groningen lanceert Skylounge Groningen Airport Eelde

GRONINGEN - FC Groningen én Groningen Airport Eelde hebben een nieuw businessconcept ontwikkeld: de Skylounge Groningen Airport Eelde.

Met ingang van het voetbalseizoen 2017/ 2018 biedt een nieuwe ruimte in het Noordlease Stadion ondernemers de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan een versterking van de infrastructuur en bereikbaarheid van Noord-Nederland.

Skylounge Groningen Airport Eelde

De Skylounge Groningen Airport Eelde wordt een plek waar noordelijke ondernemers, die grensoverstijgend denken, elkaar ontmoeten. Ondernemers die begrijpen dat uitstekende voorzieningen, een goede infrastructuur en intensief netwerken belangrijke voorwaarden zijn voor succesvol zaken doen. Ondernemers die participeren in de Skylounge Groningen Airport Eelde krijgen bij zes wedstrijden ‘voetbal en inspiratie’ waarbij het bezoeken van een wedstrijd wordt gecombineerd met een lezing van een topondernemer.

Naamsbekendheid en uitstraling

De helft van de inkomsten wordt ingezet voor de naamsbekendheid en uitstraling van Groningen Airport Eelde. De exacte invulling hiervan wordt bepaald worden door gedeputeerde Patrick Brouns van de provincie Groningen, voorzitter Marco de Jong van GRQ Business Network, NOM-directeur Siem Jansen en Marco van de Kreeke namens Groningen Airport Eelde en Robbert Klaver als commercieel directeur van FC Groningen.

Robbert Klaver

Robbert Klaver wijst op de mogelijkheden van Groningen Airport Eelde. “Elke sterke regionale economie kent een luchthaven, die bijdraagt aan de uitstraling, infrastructuur en bereikbaarheid van een regio. Noord-Nederland verdient een vliegveld, dat de weg naar Europa en de rest van de wereld ontsluit. Wij zien dit belang. Het is een mooie uitdaging te helpen zowel onze zakelijke relaties als het brede publiek hiervan te overtuigen en bij te dragen aan een gezonde toekomst voor de luchthaven. Daarvan profiteren we met elkaar in Noord-Nederland.”

Marco van de Kreeke

Marco van de Kreeke is trots op de samenwerking met FC Groningen. “Fantastisch dat we nu een skylounge hebben in een van de mooiste stadions van Nederland. Het zou mooi zijn als veel ondernemers meedoen en zich verenigen in de lounge. Op deze manier kunnen ze bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de luchthaven. En natuurlijk hopen we dat deze ondernemers ook vanaf hun eigen noordelijke luchthaven gaan vliegen!”