Notariaat Kuhlmann en notariskantoor Cohen samen verder

Groningen - Notaris Julius Cohen heeft vrijdag 5 mei zijn laatste akten ondertekend op zijn kantoor aan De Savornin Lohmanlaan 1 in Groningen. Hij sloot daarmee een carrière van ruim 28 jaar als notaris af.

Cohen wordt opgevolgd door Jan Janssens, die samen met notaris André Bosscher werkzaam is op het kantoor van Notariaat Kuhlmann. Janssens en Bosscher zetten notariskantoor Cohen en Notariaat Kuhlmann als gecombineerd kantoor voort aan het Emmaplein 3 in Groningen, sinds jaar en dag de vast plek van Notariaat Kuhlmann. Het kantoor aan De Savornin Lohmanlaan 1 in Groningen is gesloten en de akten van Cohen zijn inmiddels overgebracht naar het Emmaplein.

Bosscher Janssens notarissen

Bosscher en Janssens hebben de gelegenheid aangegrepen om onder eigen naam verder te gaan: Bosscher Janssens notarissen. Een nieuwe naam die weliswaar verwijst naar de persoon van de notarissen, maar die de vertrouwde dienstverlening van de beide kantoren onaangetast laat.

Jarenlange notariële ervaring

Bosscher en Janssens kunnen buigen op jarenlange notariële ervaring. Beide heren studeerden notarieel recht in Groningen. Waar Bosscher vanaf zijn afstuderen in 1999 altijd bij Notariaat Kuhlmann heeft gewerkt, heeft Janssens zijn ervaring sinds 1994 bij verschillende kantoren in het land opgedaan. Wel liep Janssens tijdens zijn studie zijn eerste stage bij Cohen. De opgedane ervaring wordt gebruikt om op het kantoor alle notariële diensten te kunnen aanbieden. Het ontzorgen van de klant staat daarbij voor Bosscher en Janssens centraal.