Chris Slager Makelaardij: iedere woning een eigen website

BEDUM - Chris Slager Makelaardij uit Bedum biedt deze nieuwe, exclusieve mogelijkheid voor iedere woning. "Dit voegt echt enorm veel toe aan het stuk beleving bij kopers."

Uniek, een eigen website voor iedere woning bij Chris Slager Makelaardij. Chris Slager Makelaardij biedt sinds enkele maanden deze mooie, exclusieve manier om de woning te presenteren. Iedere domeinnaam voor de woning is: straatnaam+huisnummer.nl. Naast de persoonlijke aandacht en het contact, de korte lijnen en proactieve aanwezigheid op social media is dit een mooie toevoeging aan de dienstverlening van Chris Slager Makelaardij.

Onderscheidende manier van woningpresentatie

Het lijkt soms even alsof je computerspel The Sims zit te spelen, maar dan met echte bestaande woningen. Chris Slager Makelaardij is de enige makelaar in Bedum en omstreken die deze mooie, onderscheidende manier van woningpresentatie exclusief aanbiedt. De bijbehorende promotiekaartjes van de woning verwijzen naar de website en vervangen de brochure van de woning. De plattegrond, op de persoonlijke website van een woning, kan in zowel 2D als 3D bekeken worden. De woning is zelfs al in te richten met meubelen. Plaats een bank in de hoek, vloerkleedje erbij, tv-meubel aan de overkant. Voel alvast hoe jij hier straks de beentjes strekt na een dag werken. "Je krijgt hiermee een hele mooie indruk van hoe de ruimtes in de woning verdeeld zijn", vertelt Ellen Schmidt. "Hier kun je al kijken of een muurtje gesloopt kan worden om een ruimte wat groter te maken.’ Een andere leuke tool is de zogenaamde zonnegrens. Hiermee is per dag, per uur te bekijken hoe de stand van de zon is. Is een zonnige tuin gewenst, dan kan hier alvast gekeken worden hoe de zon dagelijks staat."

Vernieuwend

"Wij vinden het heel belangrijk om vernieuwend te zijn en om met de tijd mee te gaan", vertelt Schmidt. "Het gebeurt steeds meer online. Op deze manier onderscheiden wij ons ten opzichte van anderen en beantwoorden we aan de digitale vraag. Dit maakt het voor ons heel erg exclusief. We vinden het enorm leuk om het eens anders te doen. Hiermee zijn we heel volledig in de informatievoorziening." Op de woningwebsite staat alle mogelijke informatie over de woning. Denk aan alle documentatie, een brochure, foto’s in full HD, een video en een 360-gradenfoto. "Je krijgt daardoor een hele mooie indruk van de woning en vooral een reële indruk van de desbetreffende woning. Onder documentatie is bijvoorbeeld het verhaal van het huis te vinden. Een stukje geschiedenis, of de bewoner die er iets over vertelt." Interessant is ook de optie om de voorzieningen in de buurt alvast te ontdekken. Dat werkt heel simpel, via Google Maps. ‘Vink scholen en winkels aan en deze verschijnen in beeld.’

De buurt

Dan ook nog de buurtstatistieken per woonwijk. Hoeveel mannen of vrouwen wonen er? Wat zijn de leeftijden van de mensen die er al wonen. Schmidt: "De website is ten opzichte van Funda een absolute meerwaarde. En je legt de focus op de woning zelf. Op Funda vind je eigenlijk alleen de omschrijving en de brochure, met wat foto’s." "Met een website per woning heb je gewoonweg veel meer wat je kunt laten zien. Je kruipt als het ware in een huis. De foto’s zijn in full HD, daardoor heb je gewoon een hele mooie kwaliteit. Je ziet het gewoon. Echt geïnteresseerden trek je zo, omdat je een compleet verhaal van een woning kunt laten zien." Wil je weten hoe zo’n woningwebsite er uit ziet? Kijk eens op www.middelstumerweg24.nl.