Start zomerseizoen Groningen Airport Eelde

EELDE - Op Groningen Airport Eelde is vandaag (maandag 17 april) het zomerseizoen van start gegaan. Dat viert de luchthaven met een week vol activiteiten en een feestelijk welkom van een aantal nieuwe vluchten.

Het zomerseizoen is de drukste periode op Groningen Airport Eelde. In het hoogseizoen zijn er wekelijks zeventien vluchten naar de zon-zee-strand-bestemmingen in Spanje, Turkije, Griekenland en Portugal en de Canarische eilanden. Tevens wordt zes keer per week naar Londen gevlogen, elf keer per week naar Kopenhagen en twee maal per week naar Gdansk.

Kos en Kreta

Nieuw dit jaar zijn de vluchten van Corendon naar Kos en Kreta, en de vluchten van Tuifly naar Kreta. Corendon start dinsdag 18 april met de wekelijkse vlucht naar Kos en 21 april met de wekelijkse vlucht naar Kreta. Tuifly start 20 april met de tweewekelijkse verbinding naar Kreta.

Kijkje achter de schermen

Gedurende de hele week zijn er online activiteiten. Ook laat de luchthaven in een kijkje achter de schermen zien hoe zij zich voorbereidt op het zomerseizoen. De activiteiten zijn onder meer te volgen via de Facebookpagina van Groningen Airport Eelde.