Nieuw: Schoonheidssalon Mooi-Moment

GRONINGEN - Jacqueline Hulshof heeft vorige maand een eigen schoonheidssalon geopend aan de Koningsweg 21 in de wijk Oosterhoogebrug in Groningen: Schoonheidssalon Mooi-Moment.

“De keuze voor deze locatie is onder andere gebaseerd op de toegankelijkheid en de beschikbare ruimte”, stelt Hulshof die al enkele jaren rondliep met het plan een eigen bedrijf te starten. “Naast gedrevenheid en enthousiasme heb ik vooral liefde voor het vak. Ik heb hiervoor de nodige diploma’s en certificaten behaald en ben mij nog steeds aan het ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van de specialisaties acne en bindweefsel massage.”

Rustmoment

“De salon heeft een rustige, sfeervolle en professionele uitstraling waar persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een ontspannen gevoel centraal staan”, meent de onderneemster. “Klanten hebben hier echt even een rustmoment.” Schoonheidssalon Mooi-Moment werkt uitsluitend met professionele producten als Piura Skincare. Hulshof: “Tijdens deze behandelingen is het belangrijk om op een aangename manier alle zintuigen te prikkelen. Piura is een beleving en een gevoel van well-being.”

Behandelingen

Mensen kunnen onder meer bij Schoonheidssalon Mooi-Moment terecht voor gezichtsbehandelingen, harsen, verven en epileren, lash lift, henna brow, gellac, manicure, hotstone massage, klassieke massage en cupping massage. Meer informatie: 06-24546373, info@mooi-moment.nl of www.mooi-moment.nl.