'Energie uit adem': workshop in De Bolster

GRONINGEN - In De Bolster in de Groninger Multatulistraat staat zaterdag 25 maart de workshop 'Energie uit adem' geprogrammeerd. Deze workshop wordt gegeven door Art of Living-teacher en huisarts (in Drachten) Jan Boer.

Deelnemers leren op een luchtige en speelse manier hoe rustgevend en zelfs reinigend de werking van de adem kan zijn. En hoe je je balans kunt herstellen door weer stilte te vinden in jezelf. Het gaat daarbij om twee aspecten: geest en lichaam. Met als uitgangspunt: onze gedachten zorgen voor onrust.

Link tussen adem en emoties

Om die gedachten te kalmeren en je hoofd leeg te maken, werkt Boer met ademhalingsoefeningen en meditatie. Hij gaat dieper in op de link tussen adem en emoties. "Emoties brengen chemische reacties in ons lichaam teweeg en maar liefst tachtig procent van die afvalstoffen kunnen we lozen via onze adem", weet Boer. "Het is een reiniging op celniveau. Het geeft je nieuwe energie." De workshop geeft een kijkje in het Happiness Programma van Art of Living. Aanvang: 10.30 uur. Deelname kost 7,50 euro. Aanmelding: anja.datema@aofl.nl of 06-21830146.